Kraamzorg Dunya zoekt een enthousiaste (leerling-)kraamverzorgende!

Kraamzorg Dunya is een kraamzorgorganisatie met een persoonlijke benadering. De zorgvraag van de kraamvouw en haar naasten wordt door Kraamzorg Dunya professioneel en zorgvuldig beantwoord. Daarbij wordt speciale aandacht gegeven aan de omgeving en de waarden van de kraamvrouw en haar gezin. Deze doelen zijn voor Kraamzorg Dunya realiseerbaar door de deskundigheid van haar werknemers, hun kennis over en hun affiniteit met verschillende culturen. Daarnaast heeft Kraamzorg Dunya nauwe samenwerkingsverbanden met relevante organisaties rondom de geboortezorg.

Kraamverzorgende
Voor de regio Utrecht en omgeving zijn wij per direct op zoek naar gediplomeerde/leerling, gemotiveerde, enthousiaste collega's die voor het volledige pakket als kraamverzorgende gaat.

Functie omschrijving
De kraamverzorgende is verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van de kraamvrouw, de baby en indien van toepassing voor andere gezinsleden. Je draagt zorg voor een effectieve en efficiënte dagelijkse planning en stelt prioriteiten vanuit de te voeren werkzaamheden bij de kraamvrouw. Je informeert en pleegt overleg met de kraamvrouw, je luistert en toont begrip. Bij een thuisbevalling verricht je alle voorbereidende en assisterende werkzaamheden.

Functie-eisen
Je beschikt over een diploma als kraamverzorgende of bent bereid om de opleiding te volgen. Kandidaten met diploma Verpleegkunde en/of Verzorgende vanaf niveau 3, die interesse hebben om kraamverzorgende te worden nodigen wij ook uit om te solliciteren. Tevens roepen wij geïnteresseerde herintreders en ZZP'ers op om te reageren. Je bent flexibel inzetbaar (ook in de nacht voor partus-assistentie).Verder moet je voldoende affiniteit en kennis hebben met het werken in multiculturele gezinnen (het spreken van een extra taal zoals Turks/Marrokaans is een pré). Je bent in het bezit van rijbewijs B (een eigen auto is een pré).

Ons aanbod
De functie is volgens CAO VVT ingeschaald. Tevens bieden wij doorgroeimogelijkheden aan.

Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Kraamzorg Dunya per email naar info@kraamzorgdunya.nl. Voor meer informatie kan je bellen naar 030-2270140.